Το Pole Dancing είναι ένα διασκεδαστικό και σεξουαλικό είδος χορού. Ωστόσο το σεξουαλικό δεν θεωρείται και μη αξιοπρεπές και δεν είναι το ίδιο με το στριπτίζ που αρκετοί νομίζουν. Αποτελεί ένα εξαιρετικό είδος χορού, με ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια με αρκετούς αγώνες να γίνονται για αυτό.

Είναι ένα είδος χορού που χρειάζεται αρκετή δύναμη και αντοχή και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο άσκησης και εκγύμνασης όλου του σώματος. Η ενασχόληση μαζί του, πέρα από το σώμα θα βοηθήσει αρκετά και στη διαχείριση του άγχους, ενός θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε σε σημαντικό βαθμό και την αυτοπεποίθηση.

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε λοιπόν με αυτό το είδος χορού, θα χρειαστεί να βρείτε και τα κατάλληλα ρούχα Pole dancing που θα ταιριάξουν με την προσωπικότητα σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα όταν χορεύετε. Ας μιλήσουμε για μερικά από αυτά.

Θα χρειαστείτε σίγουρα ένα τοπ που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα στο χορό σας. Υπάρχουν διάφορα είδη, π.χ. με διαφορετικό κράτημα, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε ποιο ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας και τις σας βολεύει περισσότερο με βάση και το σώμα σας, γιατί μπορεί κάποιο να σας ικανοποιεί εμφανισιακά, αλλά να μην σας βολεύει όταν χορεύετε.

Επίσης, θα χρειαστείτε ένα σορτσάκι ή κολάν για το κάτω μέρος του σώματος. Υπάρχουν ορισμένα με διαφορετικά μήκη και ύφασμα, οπότε και πάλι θα πρέπει να συνδυάσετε το τι σας αρέσει και τις σας βολεύει στο χορό και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Τα ρούχα pole dancing μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την άσκηση σε άλλες δραστηριότητες, όπως η yoga, το crossfit, ή άλλα που χρειάζονται την ανύψωση των ποδιών σας.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε ρούχα Pole Dancing και προσπαθήστε να συνδυάσετε αρμονικά την εμφάνιση και το στυλ της προσωπικότητας, με την ποιότητα και την άνεση κατά τη διάρκεια του χορού.